Tens pensat regalar participacions de loteria La Grossa aquest nadal 2020? També és una bona opció compartir un dècim de loteria amb amics o familiars aquest nadal, fins i tot si tens un negoci local, una bona manera de fidelitzar als teus clients és regalar-los una participació d’un número de la Grossa.

Participacions per a entitats o associacions 

Si necessites donar un impuls econòmic i millorar la imatge de la teva associació o entitat, no dubtis a demanar-nos participacions de números de la Grossa per a aquest any 2020. Oferim dissenys personalitzats i sense cost addicional.

Participacions de la Grossa de nadal per a la teva empresa o negoci

T’animem a comprar participacions de la Grossa per a aquest nadal 2020. Ofereix avantatges per al teu negoci o empresa Vols saber per què?

Moltes vegades un petit gest marca la diferència. En dates assenyalades com a nadal obsequiar als teus clients amb una papereta o participació és una manera de fidelitzar i agrair la seva confiança, ja que gràcies a ells el teu negoci està en peus funcionant. Tampoc has d’oblidar als teus empleats, són peça fonamental per a un correcte funcionament del teu negoci.

Les participacions o bitllets de la Grossa també és una bona eina de màrqueting, t’ajudarà a generar molta més visibilitat i a millorar la teva imatge de marca.

Condicions en Participacions nadalenques en dècims la Grossa de Cap d´Any 2020 

Si per qualsevol motiu esmentat anteriorment vol triar un dels números de loteria per a realitzar les seves participacions, ha de seguir els següents passos:

Pots triar el número que més t’agradi, nosaltres t’assessorem en els passos a seguir. Pots incloure una imatge o logotip representativa de la teva empresa o activitat. Pots lliurar-ho a través de la nostra adreça d’ e-mail.

Una vegada preparat les participacions de la loteria, lliurarem els talonaris d’aquestes participacions, t’avisarem quan estiguin disponibles.

Has de tenir en compte el fet de pagar l’import de la loteria abans del 10 de desembre i retornar-nos les participacions restants.

Ja pots començar a repartir, vendre o compartir les teves participacions en aquest any 2020

VEURE PDF