Verifica si el teu número de la Grossa de Sant Joan 2019 ha estat premiat amb el següent cercador. És molt fàcil d’utilitzar: només cal introduir el número del bitllet i la sèrie, per a saber al moment si té premi i quan és l’import guanyat.

Aquest és el nou sorteig excepcional que Loteria de Catalunya ha creat amb motiu de la festivitat de Sant Joan. Al primer premi (mateix número i sèrie del sorteig) li correspondrien un gran premi, uns 3 milions d’euros.

La resta de bitllets premiats (mateix número però diferent sèrie) es portaran trenta euros. També hi haurà cinc extraccions addicionals amb deu euros per al guanyador. En conjunt es repartiran 16,8 milions d’euros.

Premis de la Grossa de Sant Joan en l’últim sorteig 2019

El nou sorteig extraordinari de la Grossa de Sant Joan se celebra , 24 de juny del dos mil dinou, amb un primer premi de 3.000.000 euros, que es concedirà al bitllet que les seves 5 xifres i sèrie corresponguin amb les de la primera extracció. [Consulta tots i cadascun dels premis del sorteig de la Grossa de Sant Joan 2019.]

Així mateix es premiarà la resta de sèries i les terminacions del número guanyador. A part, s’efectuaran 5 extraccions auxiliars amb 10.000 euros de premi cadascuna.

• 1r premi: 3.000.000 euros a un únic bitllet el número del qual i sèrie coincideixi amb l’extracció.

• 2n premi. 30.000 euros als bitllets que coincideixin en número mes no en sèrie (34 premis).

• Aproximació 1: 3000 euros per al número anterior al guanyador (35 premis).

• Aproximació 2: 3000 euros per al número posterior al guanyador (35 premis).

• 4 últimes xifres: 500 euros per bitllet per als números que coincideixin amb les 4 últimes xifres del guanyador (245 premis).

• 3 últimes xifres. Cent cinquanta euros per bitllet per als números que coincideixin amb les 3 últimes xifres del primer premi (2.520 premis).

• 2 últimes xifres. Vint euros per bitllet per als números que coincideixin amb les dues últimes xifres del primer premi (25.200 premis).

• Reintegrament. Sis euros per bitllet per als números que coincideixin amb l’última xifra del primer premi (dos-cents cinquanta i mil sis-cents vuitanta-cinc premis).

• Especial. Cinc números amb premis de deu euros per bitllet (cent setanta-cinc premis en suma).

Altres premis posibles en la loteria la Grossa de Sant Joan

Premis especials a les centenes, amb vint-i-cinc € per bitllet de 5 €, pels números que tenen les 3 primeres xifres coincidents, exactament el mateix ordre, amb els tres primers dígits de qualsevol dels cinc grans premis.

Premis a les terminacions dels cinc números guanyadors (quatre xifres, tres xifres i 2 últimes xifres coincidents).

Premis als números anterior i posterior de cadascun dels 5 números guanyadors.

Reintegrament de tots i cadascun dels bitllets acabats amb l’última xifra del primer premi de la Grossa de Cap d’any.

Els premis expiren una vegada passats 90 dies (3 mesos) des de la data de celebració de la loteria.

Saps que tens més probabilitats d’aconseguir un premi en la Grossa de Sant Joan si el compares amb la loteria nacional?

Bé decideixis jugar participant en La Grossa de Cap D´Any o bé en la Grossa de Sant Jordi has de saber que tens entre un setze per cent o vint per cent més d’opcions d’aconseguir un premi si l’equipessis amb la loteria extra de Nadal o L’extraordinari del Nen.

És cert que els diferents sortejos de la Grossa ofereixen diferents premis més té exactament el mateix percentatge prèviament esmentat.

On pots cobrar els premis de la Grossa de Sant Joan?

Els premis de la Grossa de Sant Joan s’abonaran si el premi no té un import superior a cent vint euros en qualsevol establiment autoritzat a vendre aquesta loteria que disposi de terminal. Aquests establiments, de forma opcional, important ressaltar aquest punt, poden abonar premis de fins a mil €.

Els premis de més de cent vint euros es poden cobrar al comptat o si ho prefereixes a través d’una transferència bancària en les oficines de CaixaBank (des de cinquanta euros) i en l’Oficina d’Atenció, Informació i Pagament de Premis, que es troba en la Gran Via de les Corts Catalanes, número 639, a Barcelona. En l’oficina d’Atenció es paguen tots i cadascun dels premis.

Els bitllets tenen data de caducitat al cap de noranta dies, amb el que es poden cobrar fins al vint-i-quatre de setembre del dos mil dinou.

Quan es poden cobrar els premis de la Grossa de Sant Joan?

Pots sol·licitar el cobrament a partir de l’endemà del dia del sorteig. En cas de ser festiu i la majoria dels establiments autoritzats estiguin tancats, pots sol·licitar el premi a partir del primer dia laboral.