A qui no li ve bé rebre un premi de la loteria de la grossa aquest any 2020? Moltes vegades diem que mai toca però no serás dels quals es queixen i mai juga? Comprar un dècim pot ajudar-te a donar un respir econòmicament , en la nostra web pots comprovar els números disponibles per a aquest 2020, si tens al cap alguna terminació en ment, amb el nostre cercador és molt senzill. Molta sort!

Diem per al sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2020

Dècims

Com i on comprar la grossa per internet?

Aquest any 2020 podràs comprar la Grossa per internet a través de la nostra pàgina web amb total garantia. Des de la nostra web pots veure els números disponibles i si ho desitges pots buscar per terminació. Com bé saps, el sorteig se celebra el 31 de desembre d’aquest 2020.

No deixis la decisió de comprar un dècim per última hora, Estan volant! A continuació et resolem qualsevol dubte abans de realitzar la compra Online.

Quant temps triga a arribar el meu número de la grossa a la meva adreça de lliurament?

Si realitzes la comanda abans de les 14h serà enviat en un termini de 24h. Ara bé, en cas de realitzar-ho després de les 14h rauràs la comanda en un termini màxim de 48h

Tens limiti a l’hora d’adquirir números diferents del sorteig?

Pots comprar tots els números que vulguis, excepte si ha estat esgotat en l’estoc de la nostra botiga online.

Tens més opcions de rebre la teva  la grossa

La primera opció és enviar-te el dècim al teu domicili. També pots venir a recollir-ho a la nostra botiga física amb l’avantatge d’estalviar-te l’enviament.

Té cost la comanda online?

L’enviament a l’adreça indicada té un cost de 6€ en la península, 8€ a Balears i a les Illes Canàries no realitzem enviaments.

Quant val la Grossa?

El preu per dècim és de 10 €, la meitat d’un dècim de la loteria nacional de nadal i a més amb més opcions de ser premiat.

Fins quan es pot comprar la Grossa?

Els bitllets d’aquesta última edició podràs adquirir-los fins una hora abans d’arrencar el sorteig d’aquest any 2020.

Per què t’animem a comprar un número de la Grossa aquest any 2020?

T’animem comprar la grossa per diversos motius, el primer perquè tens més opcions si ho compares amb la loteria nacional i el segon motiu és perquè tots els beneficis són destinats a finalitats socials gestionades en diferents programes que dissenyats des de la Generalitat per a col·lectius que necessiten ajuda.

Per exemple, inverteixen en la millora en instal·lacions de centres de dia i residencials on acullen a persones amb diferents discapacitats, és una part de la nostra població totalment indefensa que necessita ajuda per part de tots.

També inverteixen en la construcció i rehabilitació en centres per a ajudar nens i adolescents on molts d’ells vénen de famílies amb problemes importants.

Tampoc s’obliden d’un sector de la població bastant vulnerable, persones amb dependència. Amb aquesta aportació de la Generalitat ajuden al fet que el seu dia a dia sigui una mica més fàcil.

Abans indicàvem sobre la inversió d’instal·lacions per a l’ús de nens i adolescents amb problemes familiars, doncs bé, també realitzen una inversió amb els beneficis de la loteria la Grossa a ajudar famílies amb nens a càrrec amb l’objectiu principal de cobrir les seves necessitats bàsiques.

Aquí no queda la cosa, també destinen part del benefici en diferents beques d’estudi i d’oci.

Necessites més motius per a comprar un bitllet de la loteria la Grossa?

Imaginat que en comprar la grossa aquest 2020 ets premiat. Sabries qué fer amb els diners?

Has somiat alguna vegada quina fer si el teu número de la grossa el premiat? La veritat és que tens moltes opcions, des de viatjar, invertir, llevar-te deutes, comprar-te una casa o simplement donar-te algun capritx que un altre.

Però si vols treure el màxim partit al premi aconseguit, has d’administrar-lo amb cap. És recomanable no prendre decisions en calenta, no has d’anar a la babalà.

El primer de tot, Saps que l’agència tributària descomptarà el 20% del número premiat? L’import serà descomptat abans de rebre els teus diners, ja que et faran l’ingrés directament amb els impostos descomptats.

El mínim premi que està exempt de pagar impostos fins fa poc era de 10000 euros. Aquest 2020 ha estat augment a 20000 euros.

Que fer i evitar amb els diners que has guanyat en el sorteig?

Una vegada rebut els diners nets en el compte bancari, si vols treure el màxim rendiment al premi, els experts recomanes tenir certa calma en les decisions i prèviament haver rebut assessorament per un professional.

Una bona opció podria ser invertir en fons d’inversió, ja que són productes flexibles a aconseguir el màxim partit als seus estalvis, amb l’avantatge de poder-los recuperar en qualsevol moment.

Ara bé , cal tenir en compte, una vegada venudes les accions Hisenda li reclamarà part del benefici aconseguit. Aquesta és una bona alternativa per a realitzar inversions vistes a llarg termini amb un risc que s’adapta al teu perfil com a inversor.

També pots invertir en plans de pensions, però ull, has de tenir en compte que en el cas de la recuperació dels estalvis es regeix per una sèrie de condicions més rígides i per normal general has d’esperar almenys 10 anys des de la data de contractació.

No obstant això, aquest producte financer té l’avantatge fiscal que Hisenda li desgrava l’import invertit, però recorda que quan recuperis els diners, l’Agència tributària reclamés el que li correspon.

Existeixen més opcions per a poder invertir els diners del teu dècim premiat, la inversió immobiliària és una altra manera de treure rendiment, especialment si decideixes fer-ho a adquirir un habitatge d’una gran ciutat d’alta demanda d’ocupació com pot ser Barcelona o Madrid.

Aquestes ciutats ofereixen la rendibilitat més gran en pisos situats en barris modestos, perquè puguis fer-te una idea, si inverteixes 600 euros de l’import cobrat d’un lloguer en fons de risc moderat, després de 20 anys pots tenir en el teu compte bancari uns 270000 euros, superant el valor de l’habitatge.

Els experts en inversions, no recomanen deixar els diners parats en el compte del banc, ja que mentre el nivell de vida puja, els diners continua tenint el mateix valor.