Si vols participar en una loteria on tens més probabilitats de ser premiat i a més t’agrada ajudar col·lectius necessitats, et convidem a participar en la loteria La Grossa i a les seves diferents modalitats. A continuació detallem la informació més completa sobre la Grossa i per descomptat, per a qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres en qualsevol moment. Molta sort!!


Diem de loteria La Grossa


TOT SOBRE LOTERIA DE LA GROSSA DE SANT JOAN 2019


VOLS SABER SI TU NUMERO HA ESTAT PREMIAT?
BUSCANT NUMERO PER AL SORTEIG DE NADAL?


TENS UN NOEGOCIO O ASSOCIACIÓ I QUIERS PARTICIPACIONS?


 ¿ Que és la Grossa? Loteria de Catalunya

La Grossa és un sorteig  dels diferents tipus de loteries de Catalunya. Pertany a l’organització d’Entitat Autònoma de jocs i apostes (EAJA) de la comunitat de Catalunya, empresa pública creada en 1986 i depèn del departament d’economia i coneixement de la comunitat de Catalunya. Les vendes de dècims en aquest tipus de loteria s’han anat disparant any rere any. Vols saber per què?

On es destina els beneficis de la loteria grossa?

És una gran notícia saber la destinació dels beneficis recaptats en la loteria de la Generalitat de Catalunya a través de la venda dels bitllets de la Grossa de Cap D´Any, ja que aquests són dedicats íntegrament a finalitats socials. Un gran motiu per a participar en aquest sorteig de loteria , Veritat?

Perquè puguis fer-te una idea, amb el benefici aconseguit , s’ha pogut invertir en la millora d’instal·lacions de centres residencials com poden ser en centres per a persones amb discapacitat, nens , adolescent i per descomptat en instal·lacions per a cuidar dels nostres ancians.

Però no queda aquí la cosa, també ha permès poder ampliar l’atenció en persones amb dependència arribant a més de 1200 ajudes.

Invertir en educació és sinònim d’avanç en un país, per aquest motiu també s’ha invertit en 5000 beques d’educació.

Necessites algun motiu més per a convèncer-te a comprar un dècim de la loteria la Grossa?

Diferents tipus de loteria la grossa on pots triar.

La Grossa és el nom que s’ha decidit posar als sortejos de loteria de Catalunya. Actualment existeixen 3 sortejos, un es realitza a la fi d’any anomenada La Grossa de Cap D’Any sent un dels sortejos de nadal més nous, ja que el primer sorteig es va realitzar fa relativament poc temps en 2013.

Gràcies al seu gran acolliment, ha estat afegit altre sorteig anomenat la Grossa de Sant Jordi i el primer sorteig va ser celebrat el 27 d’abril de 2017

El sorteig de loteria que la Grossa de Catalunya més recent és dit la Grossa de Sant Joan i aquest últim any ha estat celebrat el 24 de juny de 2019. Dubtes en quin participar? Pel seu cost reduït en els bitllets t’animem que ho facis en els 3.

Val però, ¿Com funcionen els sortejos la Grossa?

El primer has de saber les dates de celebració de cadascun dels diferents sortejos que ofereix La Grossa de Catalunya. Encara que ho hem esmentat anteriorment , aquests són celebrats una vegada a l’any.

Veurem com participar. Necessites comprar un bitllet en qualsevol punt de venda autoritzat per la loteria de Catalunya com per exemple en la nostra web (¿emoticono? ).

El bitllet comprat està compost per un número amb 5 dígits. Pots triar des del núm. 0 fins al 79.999. Per norma general si decideixes adquirir el dècim de nadal (La Grossa de Cap D´Any) has de saber que es posen a la venda 50 sèries de números, per contra si decideixes participar en la Grossa de Sant Jordi , la quantitat que es posen a la venda és de 35.

Com es realitza el sorteig en la loteria la Grossa de nadal?

Ja coneixes un dels principals motius pel que t’animem a participar en el sorteig de loteria la Grossa, sens dubte pel solidari. Però també has de valorar un altre factor en compte, és una de les loteries on tens majors probabilitats de guanyar premis. Vols saber per què? Anem a això:

Els premis són repartits en 5 categories, és a dir, primer premi, segon premi…

En La grossa de nadal, sempre es realitzen 5 extraccions i cadascuna d’elles amb 5 dígits. En cada extracció realitzada existeix un bombo dividit en 5 i cadascun té els números del 0 al 9. Doncs bé, s’extreu de cada secció una bola i la resta són apartades pel que el número premiat de 5 dígits es forma de dreta a esquerra.

Aquest procediment és repetit 5 vegades per a poder treure els cinc números premiats per a cada premi.

Com es realitza el sorteig en la loteria de Sant Jordi?

En la Grossa de Sant Jordi es premia de manera diferent . Compta amb un primer premi i ofereix un segon reintegrament pel qual es realitza dues extraccions, una per al número guanyador i l’altra per al segon reintegrament.

En el cas de no haver aconseguit els premis més importants, tens la possibilitat de comprovar el teu número si s’aproxima al número guanyador o que coincideixin amb la terminació.

Quina probabilitat tens que et toqui el sorteig de la grossa?


Bé decideixis jugar participant en La Grossa de Cap D´Any o en la Grossa de Sant Jordi has de saber que tens entre un 16% al 20% més d’opcions d’aconseguir un premi si el compares amb la loteria extra de Nadal o L’extraordinari del Nen.

És cert que els diferents sortejos de la Grossa ofereixen diferents premis però tenen el mateix percentatge anteriorment esmentat.

Comparativa de premis entre La Grossa i la loteria de Nadal nacional

El preu dels bitllets és diferent en cada loteria, la loteria catalana té els seus bitllets a un preu de 5€ amb un primer premi de 20000€ per cada euro jugat. No obstant la loteria nacional de nadal i el Nen, tenen els seus bitllets a un preu de 20€ amb un primer premi principal de 20000€ per cada euro jugat.

Un altre punt a destacar és el nombre de bitllets que posen a la venda. En la grossa treuen a la venda 80000 bitllets mentre en la loteria de nadal o extra del nen són 100000 els numero llocs a la venda.

Per tant podem dir que en cas de triar per participar en la Grossa , tens la possibilitat de ser premiat d’1 entre 80000, i pel contrari si decideixes per la loteria nacional o extra del nen tens 1 opció entre 100000.


Com i on cobrar la loteria la Grossa?

Si el teu premi no supera els 120€ perquè canviar-los en qualsevol dels punts habituals de venda on es venen a més altres loteries de la loteria de Catalunya. També pots acostar-te als supermercats Bon Preu sempre que tingui instal·lats un terminal per a aquesta fi.

Si has tingut més sort i el teu premi ascendeix a més de 120€ pots reclamar-lo en qualsevol oficina del CaixaBank o si el prefereixes en la seu de loteria de Catalunya, situada en el número 639 de la Gran via de Barcelona.

Aquest any estem convençuts de tenir en compte el número premiat. No que quedis amb dubtes. Pots adquirir el teu número a través de la nostra web o si vols, pots contactar amb nosaltres. Et desitgem molta sort i salut!